Kantung leper bila scan 8minggu.ada kemungkinan X dia Akan normal.doc dah cakap kandungan X menjadi.doc suruh cuci..tp saya nak tunggu dulu dlm 2minggu.harap Ada keajaiban.

Kantung leper ni Ada Cara X nak suruh dia bulat normal.saya ttc 4tahun dah.sangat down

Kantung leper bila scan 8minggu.ada kemungkinan X dia Akan normal.doc dah cakap kandungan X menjadi.doc suruh cuci..tp saya nak tunggu dulu dlm 2minggu.harap Ada keajaiban.
9 Balas

Saya pun masa 6w doc cakap kantung leper , takut tak menjadi tapi saya tunggu lagi masa 8w dah ada jantung.