Kenapa kantung saya leper macam tu. Normal ke?

Sepatutnya kandungan saya 6w2d (ikut tarikh last period) , tapi bila scan 7w2d. Normal ke kalau tak nampak heartbeat ? Doc suruh repeat scan lagi 2 minggu. Kenapa ye kantung leper macam tu? Doc cakap kalau ada bleeding ke cepat2 dtg klinik. Ada kemungkinan kandungan tak jadi ke?

Kenapa kantung saya leper macam tu. Normal ke?
1 Balas

saya Baru scan tadi 8weeks ..Ada janin tapi takada heartbeats..doc buat Surat refer hospital esok untuk scan melalui bawah ..untuk double confirm.. nervous Rasa nak Tunggu esok..harap semuaa Okey..betul doc Pon Ada cakap tadi mungkin janin taksihat ..sedih dengar doc cakap macam Tu🥲

1y ago

apa yg awk alami ya ? ada keputihan atau bleeding atau kering ? period regular atau irregular ?