Kantung leper

Hye smua. Sy scan td ad dua kantung. 1 bulat cantik. Ad heartbeat kecil je. Too small. Tp satu lg kantung leper. Actually dua² belom jelas bila tekan bru nmpk tiny dot fetus. Yg kantung leper tu doc tak focus kn. So ad x pglaman yg kantung leper tu akn mnjadi bila repeat scan after 2 weeks. Sy betol² hrap dpt bby kembar. Sblom scan dh rsa & brhrap kembar. Bila dpt tau ad dua kantung. I was speechless & happy. #twinsbaby #2ndpregnancy

1 Balas

tak sure la, tapi kakak sy pernah alami juga. mula² ada dua kantung lepastuu makin lama yg lagi 1 makin kecut. Bukan rezkii kakak saya. tapi kalau sis ada genetic kembar mungkin menjadi kot. Doa yg baik²

3y ago

Alhamdulillah, sy skrg dah 19 week. Bby 1 je. 1 lg maybe xjadi. InshaAllah semoga ada rezeki sy dpt twins. Sbb sy sendiri twin☺️.