7week pregnant tapi scan kantung tak bulat

Hi semua Saya nk tanya normal ke kalau pergi scan 7week kantung tak bulat ? Dia jadi leper jaa.

7week pregnant tapi scan kantung tak bulat
3 Balas

Tahun lepas saya jugak macam ni, spotting almost 2 minggu. Doc scan kata kantung tak membulat, tak membesar lepas 2 minggu scan lagi. Keluar sendiri.

Doc ada bgtau ape2 x sis?..mudah2an baik2 saje

8mo ago

doc cakap kemungkinan tak Jadi tapi kena tunggu 2 week lagi untuk scan semula. sebab kantung membesar jaa dan tk ada apa² tanda langsung. harap semuanya baik² sahaja.

Sis haritu mcm mana keguguran ke?