Kantung leper bila scan 8minggu.ada kemungkinan X dia Akan normal.doc dah cakap kandungan X menjadi.doc suruh cuci..tp saya nak tunggu dulu dlm 2minggu.harap Ada keajaiban.

Kantung leper ni Ada Cara X nak suruh dia bulat normal.saya ttc 4tahun dah.sangat down

Kantung leper bila scan 8minggu.ada kemungkinan X dia Akan normal.doc dah cakap kandungan X menjadi.doc suruh cuci..tp saya nak tunggu dulu dlm 2minggu.harap Ada keajaiban.
9 Balas

minta maaf ya, tapi kalau ikut pengalaman saya bila kantung dah berubah bentuk ni mmg ia dalam proses nak turun. sabar ya puan. setiap yang berlaku, setiap penantian tu saya percaya Allah dah readykan kita dengan sesuatu y lebih baik.

kalau mcm ni mmg kena cuci sis.. mcm saya dlu.. pregnant kantung je.. cuba juga tunggu sampai 12 weeks.. tapi last2 kantung tu leper & terus bleeding.. kena cuci..

Saya pun masa 6w doc cakap kantung leper , takut tak menjadi tapi saya tunggu lagi masa 8w dah ada jantung.

amalkan vivix sis .. sgt bgus untuk pmbtukn janin .. . bole try shakleee .. moga ad rezeki 01117194775

3y ago

awal awal pregnant tak bagus ambil vivix sis. nanti vivix ingat kantung baby tu benda asing. kalau baru nak ttc baru elok ambil vivix. biar pasti baru kongsi sis😅

amalkan makan acid folic sis dan minum susu memgandung . smg dipermudahkan urusan sis

sabar ya sis.. selalu lepas gugur cepat lekat.. insyaAllah

Salam sis, nnti update ya perkembangan

Kantung nmpk mcm dh ke bawah..

smge dpmdhkan ye sis