Kantung x bulat

Hi.. Sape ade pengalalan kantung baby tak bulat..cm leper.. Doc kate kandungan sy x jd.. Tp sy request utk wait for next week

7 Balas

Tq pd sume yg m'doakan.. Ya Allah.. Bru 3 ari lps scan jmpe doc pakar..tp bkn tmpat yg same syg pegi tmpat lain.. Maha suci Allah skali doc letak je prob tu.. Ade heart beat.. Lg skali nangis depan doc sbb happy sgt.. Igt da xde harapan..and yg darah tu mmg ade pendarahan dlm rahim sy.. Doc cucuk rahim+ dupaston.. Tq sume bg kate2 smangat

2y ago

alamak mesti mahal. tak mampu pulak

sy pernah..dr scan kata kantung x bulat elok .dgn sy bleeding byk..dr kata gugur..tpi 2 mnggu lps tu sy pergi scan alhmdlh ada heartbeat semua..kantung pun elok..skrg sy dh 30 week dh..jgn ptus asa sis..tnggu dlu insyallah ada rezeki..

2y ago

kantung baby saya kira leper ke mcm ni? sebab dr takde cakap apa2 risau pulak

Maaf tak pernah ada pengalaman seperti puan. Takpa, inshaallah.. banyakkan berdoa. Jaga pemakanan ya. Banyakkan makan makanan berkhasiat, minum susu 2 kali sehari. Inshaallah bantu perkembangan bayi. Selain tu, boleh makan asid folik juga ya.

2y ago

Amin.. Tq sis bg kate2 smangat

sy 6 minggu doc ckp kantung sy leper dan kosong. kena tggu 2 mnggu nk pantau turun tak kantung tu. tp minggu ke 7 da ada heartbeat da. da nampak baby. 😍 inshaAllah sis semoga Allah mendengar doa sis.

2y ago

Syukur alhamdulillah.. Happy dengar

Anak sulung saya masa 6 weeks kantung dia bentuk eye drop & ada heart beat. Scan guna mesin mahal yg boleh dgr heart beat sbb scan dkt hosp under O & G. Haritu sis scan ada heart beat x?

saye pernah kantung bentuk star .. lepas berapa hari gugur

2y ago

aamiin2 alhmdulillah sbulan sblom gugur yg ni saye gugur dh .. lpas sbulan gigu yg star ni saye pregnant lg now 9w+

insyallah doa baik2