cuak

Kalau perut mengeras tapi tak sakit tu contraction palsu kan? 36weeks

9 Balas

Yeee.... Saya 34w... Skang perut asik Keras...mungkin ruang dlm dh Padat..dia susah nk bergerak...selalu mengeras time malam kite tido....teringat preggy ank no 4..satu mlm perut sakit sgt mcm nk beranak.....rupenye sakit nk buang air besor.... 😂😂Cehhhh...

Sy pn 36 weeks, perut kerap mengeras pastu kadang rasa sakit mcm nk sengugut...2 Hari lpas bermimpi masuk ward..mlm tdi mimpi lagi dah bsalin...hadoiii....

Baby akan kerap mengeras kalau dah dekat2 due,sbb ruang semakin sempit. Rasa contractions seperti senguggut.

Nurse pernah bagitau saya, Kalau baby kerap mengeras maybe lapar or Sejuk..

27weeks mmg sdh rasa ka ibu² sekalian???skrg sya selalu rasa bby mengeras... #1st bby

4y ago

kita sama gak bun

Owh mcm tu ya, palsu ja.. kdg sy pn mcmtu.. 36m 3h skrg

Betul tu sis..

Ye...

Yes.