Mama yang mana satu sejak hamil?

Kadang tu bila sedang hamil ada ibu yang lagi suka duduk rumah kan. Ibu-ibu pula yang mana satu? Jom kongsikannya di ruangan komen👇🥰

Mama yang mana satu sejak hamil?
219 Balas

Suke dduk rumah.. tp mmg xbersosial sgt.. dgn family je bsosial..dkt office pn bt kerja je then balik.. sb isau kalau org skeliling xsihat.. time pregnant mmg kne selfish skit kne jage diri kte elok2.. hope semua jage diri elok2 ye..

A . Suka berjalan bila masuk trimester ke 2 sbb takut berat badan naik mdadak and takut kena tinggi gula juga . so sis amalkn kerap berjalan. B. Suka duduk rumah pula bila masuk trimester ke 3 sbb perut berat betul da 😂

A. Suka jalan2. Tengok keliling. Jumpa kawan-kawan yang saya suka. Dia mcm terapi free untuk saya. Plus saya WFH, sebelum stress baiklah keluar rumah. Even pergi kedai 2 ringgit lepastu balik. Dah puas hati dah 😆

A msa 1st trimester kemana husband prgi msti nk ikot xkisah naik kete or moto jnji dpt kluar berjalan, msuk 3rd trimester suka duk umah sbb dh xlarat nk kuar buat aktiviti senaman ringan2 saja kt umah

Suka berjalan🥰 Tapi berjalan naik motor tak kira panas atau hujan sekali mesti nak naik motor.... tak suka naik kereta😔 nanti rasa loya😅

1y ago

sama dgn sy.. kdg² jd merajok klu bwk naik kereta..

B. Suka dduk rumah lagi😄. Kalau berjalan rasa cepat penat dan kami suami isteri risau ada bleeding sbb masa awal pregnancy dulu pnh jd bleeding. Jadi amik langkah berjaga².

Suka duduk rumah dan buat hal sendiri 😂😂. Skrg dah 31 weeks, jalan kejap je dah rasa mengah n kerap ulang alik toilet. So lebih prefer duduk rumah haha

suka dduk rumah dh 2 ari xmsuk kerja dia punya mls tahap ultra 😂😂 sbb bila masuk kerja mulalah kpla pusing2 lah kesejukkan lah 😂😂 mcm2 hal

B. lebih suka ddk rumah smnjak dah mngandung kecuali ada checkup bru nak kena rajin keluar .. dah nak mkin dekat due ni mkin mlas nak bgn 😓

suka duduk umah . suka berborak tapi x dilyan . mood berjalan tu hujung2 nk brnak tu punya prngai nk brjln smpi menangis 🤦‍♀️