Dilema sangat kan?

Susah kadang-kadang jadi ibu ni kan mommies? Bila dah ribakan atau dukung bayi kita sampai tertidur, waktu tu lah kita dilema tak tau nak buat apa lepas tu kan?😅😓 Buat ni rasa bersalah, buat tu pon rasa bersalah. Hmm. Kalau mommies biasanya buat apa ya? Jom kongsikan pendapat di ruangan komen😉

Dilema sangat kan?
18 Balas

kalau sy pulak , waktu anak tidur kalut dok main tepon . bila kita baru nak lena dia pulak yang bangun . aduhhh , nayaaa !! dalam hati tu berkata "nyesal waktu dia tidur , aku tak tidur " . last² kesudahnya yak tidur dok melayan anak pulak

hahahaaha. konsepnya kena sesama tidur. anak tidur, mak pun tidur. mereka ni power nap je. sekejap aje tidur. melainkan pada waktu malam. memang tido lama. 😝

bila kat pangku kemain lena siap berdengkur baru letak kepala slow² tengok dah jaga Allah taktahu nak kata apa😅

cepat2 letak kat tilam.saya x nak ajar baby saya selesa tidur dipangkuan nanti susah pada org yg akan jaga dia.

🤣🤣 betui sgt niiii.. kadang2 dah lena pun bila letak tilam tetiba terjaga balik. Adoooii😂

Letak dekat katil pelan² lepas tu baring Sama² sekjap tunggu anak lena lari buat kerja rumah 🤭🤭

Selalu kena mcm ni.. sy ttp letak je, klu bby bangun ya, layan jek..😄😄

Serba salah jadinya, geram nk marah tapi comel pulak tak jadi marah 😆🤣

Pelan2 angkat sambil dodoi kn ..kemudian letak kt tilam laju2 ,.😅😅

letak kt tilam slow2 supaya xjga..pastu buat kje umh