5 Balas

Saya pergi dua2……sbb nak bersalin dkt swasta kene buat pemeriksaan kandungan jgk…skurang2 nya dua kali………tapi saya dah lebih hehe…. Dua2 saya suka…..swasta lebih kepada scan….doc swasta bgi penerangan dgn jelas tentang kandungan…..klu kerajaan kurang sikit….. kerajaan lebih kpd ibu…..swasta lebih kpd baby dlm kandungan…..itu apa yg saya alami la…. Semunggu lagi nk ke klinik kesihatan….. 2 minggu lagi nk ke swasta pulak 😂

i suka kerajaan lagi , sebab dyeowg lebih pakar n berpengalaman hehehhe

saya pergi dua2, swasta dan kerajaan

ikut kemampuan & keperluan masing2

kerajaan