Jujurlah jujur korang macam mana?

Kadang paling geram bab ni mesti isteri-isteri betul tak 😆 Sakit mata kadang, mulut pon penat kalau dah bagitau tempat sidai drkat mana tapi alih-alih kita jumpa dekat mana...

Jujurlah jujur korang macam mana?
25 Balas

tempat sidai tuala...setiap kali lepas dh siap lap bdn anak lepas dia mandi kita bgtw dekat dia..lepas mndi kena sangkut dkt sini tw... nnti nak mndi towel tak kering nnti ada bau..jd lepas je setel mndi n lap .dia berlari2 bwk towel dkt tmpt ampaian..wlaupn dia tak brp nk pndai ampai..tp dia cuba..kalau xlepas utk sngkut dia akan pggl mntk tlg..hrp ianya berkekalan la hingga dh bsr nnti utk ampai towel di tmpt sepatutnye..aamiin... fightimm ✊🏻🔥

tempat penyidai tuala..tepi pintu bilik air..senang nak capai,senang nak sidai..setakat ni anak² pn paham dah,lepas guna mmg sangkut..beza sangkut tu nampak kemas dgn x jela..budak² kan..

suami mmg sediakan tempat khas untuk gantung tuala. sbb suami jenis lps mandi terus gantung tuala kdg kita bru sudah mandi tk sempat nk lap rambut dia dh gantung tuala kita. huhu

Suami dah sediakan tempat khas sidai towel..wajib hanger supaya towel cepat kering & tak kepam..dr suami ke anak kecik semua towel kena gantung di tempat yg disediakan🥰

ada ja tempat khas. tapi masalahnya tuala to lepas lap dye pi lipat dua lepastu letak ja kat tempat sidai to. bukan nak bentang kn bgi cepat kering🥴

ampaian. klu kerap ke bilik air, letak towel kt mesin basuh/ sangkut belakang pintu tandas. kalau ampaian penuh, gantung kat kerusi je. 😅

sy dan suami mmg akan si di ampaian khas utk tuala , mmg tak pernah letak merata , anak2 pun sy ajar utk sidai di ampaian disediakan .

letak tmpt sidai tuala.. tmpt y sma ngn suami ank2 kt tmpt msg2 juga dh disediakn klu x merata😅

Saya memang dari kecik lagi dah diajar sangkut tuala di tempat sidai. Tak letak merata tempat.

tempat sidai tuala.. anak anak pun saya ajar bila habis mandi sidai tempat khas