Due Date

Jom share due date . Due date sy 2/2/2020. Tak sabarnya. Anak first.

356 Balas

19 feb due ikut period..scan 23 feb 2020.. anak 3rd.. 1st & 2nd girl..semoga yg 3rd boy..aminn

Due date sy 20/01/2020 makin dekat makin xsabar rsanya... Insyaallah msuk anak ke4 dah.

Due date sy 5/2/2020 . Anak first . 😘 semoga dipermudahkn urusan bersalin. Amin

Saya 4.3.2020 hehe ank first jgk.. dan scan haritu twin .. doakan ye smoga urusan sy dipermudah😁

5y ago

Warhh twin sronok nya

Tanniah. Due date kita sama. Anak first juga. Suami dan saya tak sabar menunggu hihi.

sama sis due date kita, tapi bby xsabar keluar, 28weeks bby lihat dunia sdh 🤦‍♀😅😂

4y ago

tula pasal awal sngt, Iya sis syukur bby sihat juga...

06/04/2020 due tpi macam awal je sebab ade kencing manis.. scan lelaki.. Inshaa allah..

09/08/2020 inshaaAllah. Doakan dipermudahkan segala urusan kita semua inshaaAllah❤️

Sama. Doakan sy bersalin hari ini dgn Selamat ibu dan anak. Bukaan baru 3cm.

Sy 27/02/2020 . Anak kedua , tp dia punya dupdap mashaAllah mcm anak pertama 😂