due date

Sapa due date 2020?? Sy due date kalau ekot pengiraan period 1/3/2020, tp klu ekot scan 28/2/2020... 29/2/2020 thn lompat!! Seram tgk kalender :-)

due date
59 Balas

Saya pon bulan February , bile kenangkan ade tahun lompat memang seram . Kesian dekat anak nanti nak smbut besday 4tahun .. tapi naseb baik jangkaan saya awal February ❤ . So tak nebes sangat .

Ikot period due 16/3/20..ikot scan 26/3/20..anak first 17/3/16..mlw yg ketiga ni lahir dekat2 senang sambut bday anak2 nnt huhu..anak kedua sama bday dgn ayahnya

4y ago

Klu dkt2 jimat sikit la kn, smbt skali rmai2... Meriah

Sy due 2020 bln 2, nt nk scan pakar nk tntukan due date.. Scan klinik due lari2 kjap 19hb 2 kjap 24 pastu jd bln3 haha seram

4y ago

Hehehe... Tp plg penting harap semua dpermudahkan & slmt... Aamiin3

Saya due date 05/03 hehe, taktahu kenapa seram jugak tengok calender bulan dua tahun depan hehehehe 😂

hehe, suruh bby awal sikit keluar, atau lambat sehari keluar. 😆 . anyway, semoga semua baik baik saja 💕

5y ago

Aamiin3... Tp yg pntg bby sihat & mtk semuanya slmt...

Sy due 19/2 pun dah sereyaw 😂 harap lah semuanya dipermudahkan.. Keluar awak cuti awal 😂😂😂

Untunglar edd 29/02 boleh tahan lagi kite sebelum puase 21/04 ..😂 berpantang bulan puasa la

4y ago

Alamakkkk... Jenuh ganti lerrr... Hihihihi

Sy klu ikot period 6.12.19... klu ikot scan 31.12.19...selalunya klu mcm ni mna yg betol

4y ago

Tepat...

Due 20/2/2020.. Hrap2 bby kua tarikh tu.. Jgn lebih due daa laa. Huhuu 🤣

Yeahhh...boleh mintak induce time tu...4 taon skali baru sambot besday😂