due date

Sapa due date 2020?? Sy due date kalau ekot pengiraan period 1/3/2020, tp klu ekot scan 28/2/2020... 29/2/2020 thn lompat!! Seram tgk kalender :-)

due date
135 Balas

Sy ikut app tarikh ni jgk 29/2/20.Nurse kira 3.3. scan plk 15.3. tp kn sbb ad gdm so kena awalkan seminggu warded. Doc plan suh baby keluar jgk sblm 39w nti .Dilema la dpt trikh mana yg pentg semua sihat selamat je aamiiinnnnnn😁😁😁😁

4y ago

Aamiiin wk😘

Due date sye pun 29/2.. Kite same2 lah doa ye moga allah permudahkan urusan kite.. Dpt brsalin 28/2 tu pun dh brsyukur, hri jumaat plk tu.. Mudahan2 allah lindungi dn permudahkan urusan mommies2 semua...

4y ago

Btl tu sis... Sy pn brhrp dpt 28/2 (jumaat)... Apa pn hrp semuanya slmt tu yg pntg... Aamiin3...

In sha allah sy 29/4..berpantang dlm bulan puasa la..31 thun lepas mak sy pun bsalinkan sy dlm bulan puasa..skrg sy plak merasa..hrap btl2 slim la kan..puasa x de lalu lalang mkanan sdap2

5y ago

Dugaan tu sis... Dugaan nk ganti puasa nanti...hehehe... Apa pn tahniah sis... Smga allah prmdhkan urusan kita... Aamiin

Sama mcm sy due yg doc scan mungkin jatuh 28 @29 /2/2020 ckp dgn husband 🤷‍♀️tu je riaksi dia kalau kene betul² tarikh tu 4 tahun sekali la birthday dia

5y ago

Hahahaa... 4thn skali mmg jenoh la menunggu... Alahaiii

Samalah kite...ikot pengiraan 2/3/2020...tp scan 29/2/2020...ahahaha...kalau jd kenyataan...4tahun sekali la sambut birthday anak...huhuhu

4y ago

Hehehehe... Klu ditakdirkan thn lompat, kita terima la sis... Jnji semua slmt & dprmudahkan...

Sya due date ikut last period 14/2/2020...Ikut scan 4/3/2020...Apa2 pun moga semua ibu2 dalam ny selamat bersalin nanti...Aamiin...

5y ago

Moga urusan sis pun dipermudahkan juga...Aamiin...

Samala kitaaaa hujung Bulan 2/2020 or early Bulan 3/2020.. kalau dpt 29/2/2020, special sgt 4tahun sekali je muncul..hehe

5y ago

Betul3..haha

Sy 13/3.. risau jugak kot2 awal salin 29/2 tuu..hehe.. Kalau ditakdirkan , xperlaaa asal kita n bby sihat slmt..😄😄

4y ago

Btl tu sis..yg pntg semua slmt.. Tu yg pntg

1/3/2020 jangkaan nk bersalin lah... kadang2 awal kann... nmpk nye sama lh due date kite.. hehe

5y ago

Haa'aa kan due kita sama... Hrp2 xkena la thn lompat tu yea... Sian 4thn skali la smbt bzday dia t...hehehe

Saya due ikut doctor 26/2/2020. Tapi wallualam laa, tarik start 24 sampai 1hb dctr bg 🤗

5y ago

Hahaha....nanti nk dkt2 dh, kena rajin usap2 perot ckp dgn bby la, jgn kluar tarikh tu...hehehe