1st baby, 6minggu

Isnin n selasa baru ni sye perasan ade brown spotting..rabu plak dari brown dah jadi darah fresh..sye g scan kantung ade cuma saiz baru mcm 4weeks..dr kata maybe sye silap kira date 1st day period..so dr tak bagi ubat kuat rahim sbb masih awal just dr suruh continue acid folic n bg mc 2 hari utk bed rest..tp sampai harini masih bleeding..cuma lepas maghrib tadi rasa sgt2 sakit kat bahagian perut dan 2x g kencing keluar darah seketul mcm darah period..instinct rasa sye keguguran, tp taktaulah..btw sye demam dah 4 hari 🥺 Doakan sye 🤲

1 Balas

mgkin tanda nk gugur tu..sbb kluar drh,sy dh 3x gugur MCM tu jgk.

1y ago

10.30pm td rasa something keluar, sye g toilet keluar darah dan ade 1 ketulan putih..saiz mcm beras panjang tu..instinct sye gugur, tp ni kat hospital tggu nak scan..🥺