1st day last period or 1st day spotting?

Hai mommy yg bpengalaman prgnant.. sye nk tanya utk pgiraan due date.. adakah dikira mulai hari 1st period trakhir atau 1st day spotting.. sbbnya sye punya 1st period tu dh 2 bulan tak dtg.. tpi sye cek tak naik line.. sbulan lpastu double line naik samar2 je.. n lpas spotting 9hari tu bru naik pekat.. so sye cnfused yg mana 1.. sbb lpas je naik double line tu saya dh ade simptom mgndung.. even ni ank kdua sye, sye cnfused sbb bbeza sgt dgn ank 1st.. hope ada yg sudi mbantu #pleasehelp

1 Balas

1st day last period. tapii ikut jugak, kalau jenis irregular period ke period length panjang ke and kena tau wktu subur. selalu nya mcm nii doctor ikut size scan je. xboleh ikut date last day period.

1y ago

ok sis.. thank you sgt bgi pcerahan.. lega sikit.. klau ikot day last priod dh 2 bln.. 😅 haa sye irregular period.. ok2 nnti sye akn pergi scan.. terima kasih sgt mbantu🥰🥰🥰