Darah warna brown mcm nk period

Hai... Ni ape ya ? Warna mcm ujung2 period tu... Sye cek dlm faraj... Sbb sye kencing, lap dgn tisu mcm ad light2 brown sikit, stitik mcm tu... Sye pregnant 9week #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom

Darah warna brown mcm nk period
2 Balas

mcm spotting. pergi cek up dulu

7mo ago

harap2 mcm tu lah sis... effect muncung itik tu kot... semoga baby sye membesar dgn jayanya... 🥰

spotting

7mo ago

spotting ke ? sbb sye bleeding 21hb... tp sekejap je darah tu kuar... pastu hujung2 die jd mcm ni... admit wad haritu... threatened miscarriage