Pendarahan sedikit

hi mommies.. this my first pregnancy.. sye check upt +ve, pegi klinik utk scan sbb ade pengeluaran darah sedikit.. tp bila scan x nampak ape2.. doc ckp baru lg dlm 4weeks lebih mcm tu.. doc suruh bedrest n mkn ubat kuatkan rahim.. darah keluar sedikit2 dah 2 hari.. sye sgt risau jika keguguran.. doc suruh dtg semula jika ade byk pendarahan berlaku..

2 Balas

Banyakkn bedrest sis. Kalau boleh baring je and jgn bt keje berat. Sy pun mula2 pregnant mcm sis jugak. Mula2 kluar koko je lps tu kluar darah. Lps kluar darah tu mmg syg bedrest and berdoa je. Baring je and alhamdulillah baby survive. Kalau ikut doktor dia mmg ckp bby akn gugur and skrg sy dh 24 weeks. Banyakkn bedrest and berdoa ye sis. Sy doakn segala dipermudahkn ye ☺️

hopelly sis ok...jgn stress kene slalu positif ..jgn stress dan penat pn punca pdarahan..kene byk rehat sis