im pregnant 6w 2d..normal ke kalau xda morning sickness & tak da spotting ?

31 Balas

Normal sebab saya dah 7 bulan pon masih menunggu morning sickness..muntah2..spotting 😆 alhamdulillah kandungan sihat

6y ago

same goes here. until now no morning sickness yet.

Normal je sis.. sbb sy pun alami bnda yg sama mcm u sis 🤗 n lain org lain cara pembawaan nye .. x sama.. ada tapi x semua hehe

normal.. for me i tak ada pun spotting and now im 20weeks and my baby healthy. tapi kalau u in doubts then go see a doctor

saya pregnant 5w 3d. alhamdulillah tade morning sickness & spotting. kalau tak, susah nak buat keje harian 😊

Ank pertama sampai anak ke3 masuk 4 bln br ade alahan 😁. Tp skarang 8weeks i got all day sickness 🤢

ok je...saya dh 6,7 bulan bru ada morning sickness....skrg tgh tggu msa baby pop out...

morning sickness normal up to 16week of pregnancy but spoting not.. u have to seek dr

normal . sbb sy pun takde morning sickness sampai skrg dah tggu hari nak bersalin .

normal..sama lah dgn sy skrg 10weeks still ada morning sickness

same ngn saye..tpi bile dah msuk 3bulan bru ade morning sickness...hahahah