Hamil muda tanpa morning sickness

Hai . Sy mengandung 6minggu3hari . Tp sy xda morning sickness . Normal ke?

15 Balas

normal. kalau tk ada, enjoy je sis. rezeki namanya tu. sy awal dulu dok ttnya2 jgk.. ok ke, btul ke peknen.. sbb tkde alahan. skli bile da tegur tu.. haaa dtg alahan pastu huaaaa 😭 merana. jenuh layan.. mcm kain buruk dah

Awal lg tu sis.. Still ada 34minggu lagi nak hadap.. Saya kandungan pertama, morning sickness ringan juga, cuma tak boleh bau masak nasi, bau bawang goreng je awal kandungan.. Semoga semuanya baik2 saja sis

sy pon 6w3d. masuk je 6w terus hilang selera nak makan. tak boleh bau org masak. mabuk. tapi alhamdulillah tak seterok anak no 1 dan 2 jadik kain buruk abis.

Normal. bergantung pada orang dan hormon badan. Enjoy your pregnancy sis. Rezeki masing². Semoga dipermudah urusan sehingga bersalin nanti. ♥️

Saya umur 23, baby dah nak masuk 7 bulan .Alhamdulillah so far tade any sickness / alahan. Cuma diri sendiri je yg tak suka makan certain makanan.

2y ago

*kandungan dah nak masuk 7bulan

Saya dah 8 week 🥰 langsung takda alahan apa2 makan lalu jaa .. Alhamdulillah .. semoga urusan kita semua dipermudahkan

Sy nk masuk trimester 2 still tkde alahan. Kdg fikir normal ke 😅 tapi Alhamdulillah boleh buat smua keje

macam saya mula mula takde alahan , masuk 9w baru ada alahan. teruk sampai sekarang dah 17w dah masih sama.

same mcam sy , sy dah 7weeks tkde morning sickness . alhamdulillah la tkde kalu ade penat nk layan

Normal. Saya anak 1st smpi 3rd tiada alahan. Masuk ke-4, segala pakej alahan yg teruk hadap.