Tentang morning sickness

Slmt mlm..ada tk ibu2 sni yg xda morning sickness cthnya munth2 xda,mual2 xda.

5 Balas

My firsg pregnancy, alhamdulillah takde morning sickness takde cramp takde symptom etc, was very active went hiking and trekking At 37 weeks, tiba tiba ada spotting, called doctor and gave birth the next day ☺️ perut sahaja membesar 😅

saya..saya masa baru² tau pregnant cuma alahan 1 seminggu x boleh bau org masak..lepas tu yang selebihnye husband y mabok..morning sickness langsung xde alhamdulillah..dipermudahkan urusan saya buat masa ni🥰🥰

hi mommy. first pregnancy sy mmg tkde langsung morning sickness and its normal tapi muscle cramp mmg biasa kene lepas masuk third trimester 😭

2y ago

semoga yang baik baik ye mommy ❤

sy pun xde alahan xde mual² sis..harini 11weeks..dari awal lg smpai skrg x rasa mual dan alahan..🥰

Alhamdulillah kandungan dh masuk 9mgu tp tkde apa2 alahan. Hrp2 tkde sampai bersalin

2y ago

wah,sma sis sy 7w5d blm ada lg