Alahan teruk

Hi Ibu². Skrg sy mengandung anak no 2. Esok cukup 11minggu. Esok juga nak buka buku pink. Tapi sy alahan teruk sgt². Tak lalu makan nasi , tak boleh bau bila masuk dapur , bau sabun² mandi , bau shampoo , makan je muntah , tak makan pun nk muntah , sakit kepala , nak baring jeee , badan pun rasa lemau lembik je 😭hanya mampu minum air kosong , folic acid & makan biskut je. Anak sulung dlu perempuan , takde alahan lgsg , yg ni je masuk 4minggu terus alahan sampai skrg 😭😭😭 Berat badan msa 4minggu 73.5kg , skrg berat 70kg . Ada tips tak Ibu² boleh share dgn sy 😣

1 Balas

try mkn buah.. sy dulu mkn buah mangga nk hilangkan rase muntah tu.. alhamdullilah.. hilang la sikit.. masa awl trimester berat sy turun 4kg.. skrg dh trimester 3 berat naik banyak pulak.. 😅😅😅

4y ago

Tulaa. esok bru nk buka buku pink , nak try minx. X larat jugak asyik muntah jee 😅 Tq yer awk 😘