MINUM AIR Gula?

Ibu2 nk tnya ad tk sama cam saya 32mingu kena minum air gula kli ke 3 sbb tdi sye pi check kandungn kt klinik doktor ckp bby bsr. So kne minum air gula kli ke 3... Bby first.

2 Balas

Macam sy baby okay je tak besar tapi berat asyik naik 2kg setiap 2minggu. Skrg dah nak 37w, tak tahu laa kalau naik lagi setiap seminggu, kena minum jugak kali ketiga 😂

4y ago

Kena control makan dan manis2 tuu. Takut nanti kena bersalin awal.

Sis naik brpa kg..sy pun 32w..naik 1.8kg dlm sbln..kna mnum air gula jgk.cek bp jgk stiap minggu..result air gula xkluar lg

4y ago

Minum kali ke2..minggu 31 cek bby brt 2kg..dktr kata normal