nak tanya

Skrg mngandung anak yg ke 3 snlm ni x pernah sangkut gula tinggi tdi nars tpon dri kk ckp gula tinggi dh 2 kli minum air gula skrg kandungan dh 30 weeks...blh bgi cadangan tak untk trun kn gula tinggi tu sbb ahad ni nk pi kk cek bsp..

1 Balas

seminggu sbl cek gula kena diet sugar sis. klu bole makan nasi tanpa kanji mcm basmatih org beras faizah.. makan nasi sikit2. jgn mkan smua jenis mee, smua jenis roti dan bun. kueh2..