Minum Air Gula

assalamualaikum.. nak tnye ad ssiapa minum air gula laps tu kantoi x?? sy dua hri lpas minum air gula then kantoi kandungn gula tggi so smlm sy ad buat ujian bsp..persoalan sy mcm mne nk kekal kn normal kndungn gula dlm badn?? sy xde pgalamn sbb ank first.. ssiapa ad pglamn blh bg tips x??

1 Balas

Kene jaga pemakanan sis. Bykkn minum air masak. Cut all the sugars kalau boleh 😂 kurgkn nasi dan bykkn sayur dan buah2. InshaAllah bsp akn mantain je