air gula

Esok kena minum air gula untuk kli kedua..coz smlm check up berat nek 3kg..ad sape2 pnh minum air gula 2x mcm sy sok..

11 Balas

Saya dah dua kali minum air gula. Alhamdulillah dua dua takde sangkut. Tapi berat still naik banyak. Bmi masih normal. Sampai nurse dengan doc kata "biar jela berat dia nak naik. Lagipun bmi dia normal" 😅😅

sebelum ni sekali je 😁 Kalo sis free boleh join grup telegram mama tuk kita kongsi ilmu n sembang santai https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Saya pun kena minum air gula 2x tp bkn sbb berat tp sbb mak saya ada kencing manis. So keturunan ada kencing manis kena minum air gula 2x.

Dua kali gak minum, alhamdulillah okey, tak sangkut . Saya selang dua minggu 2kg naik , sampai bising doktor -,- .

Sy 2x mnum sb umo lebih dri 35 thun.. alhamdulillah dua2 xde sangkut.. norml.. sb jga pemknan..😌

sy next week minum utk kali ke 3 🤣. sepatutnya 2x je sepanjang pregnant. tp sbb haritu berat naik 2kg

4y ago

sy skrg dh 28w. next week repeat checkup dan minum air gula lg. adoii seminggu naik 800g berat 🥴

saya bukan dua kali. tiga kali dah. gara gara berat naik 😂

sye pon daa mino 2x sbb berat naik mendadak 4kg...

sya dah dua kali juga berat naik 😁

alhamdulilah 2x minum tak sngkut gdm