Berat baby x sama usia

Hey mom nk tnya norml ke tk ya sy 32 minggu tpi dokter ckp bby sy besr dri usia spttnya 32 minggu dh naik 2 kilo lbih Lpstu air ktubn sy bnyk dan esok sy kne minum air gula pertma kli dlm hidup sy dri tm1 hingga tm2 x prnh minum air gula dh tm3 kne minum pulk sy tkut sy tak lps minum je hmmm#ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

mungkin dr suspect gdm.. sbb baby besar dan ketuban banyak.. sis ada tambah berat badan banyak secara tiba2 ke?