Minum air gula kali ke 3

Ada ke yg minum air gula kli ke 3 , doaknsaya dipermudahkn , doc sruh minum minggu depan sebab berat naik ! Menangis sebab dh 2x minum tak sanggup nk nahan lapar kadang tu 😭😭 #firstmommy

2 Balas

jadi mak kena kuat😃..sebab tu kita masa ngandung kena mkn berjaga2 ye lah ngandung ni makin besar makin kerap kita lapar kan asyik nak mkn je.bila berat badan naik mulalah kena minum air gula😆..puasa tu kejap je sis utk bby kena tahan skit.

4y ago

walaupon trismester terakhir dah 😭😭 takpe laa nk buat mcm mne

Serious la 3x kena minum air gula? Sy akhir2 ni berat naik sekilo dlm masa seminggu tp disebabkan sy dh 2x minum air gula dan bacaan gula ok, doc suruh datang pantau bp je selang sehari. Takde plak suh minum air gula.

3y ago

Huuu terpaksa la sis..sy ingtkn max 2x je minum air gula ni. Moga baik2 saja.