Vaksin utk ibu hamil

Ibu2 ade x pengalaman dah ambik vaksin covid 19 ketika mengandung

7 Balas

Kwnw sy rmai dah amik. Sbb frontliner. Ada yg dh bersalin. Alhamdulillah ok jer. Sy suami xbgi amik plak 😅

3y ago

Baik ambik drp xambik vaksin.. kalau kena berat tau.. xder apa2 pn.. sy ambik msa kandungan 14w lg.. Alhamdulilah xder apa2 pn.. risiko kpd bby kalau kt kena.. sy pn mula2 suami rasa mcm xbg.. pastu bila dgr drp doc pakar sndiri dia terus setuju..