Vaksin Covid-19

Hi, nak tanya. Ada ke bakal² ibu dekat sini yang dah ambik vaksin.? Boleh share pengalaman tak? Dan sebaik²nya ambik sebelum atau selepas bersalin.?

1 Balas

sy dh amik vaksin ms 14w...ok je just sakit kt lengan n ad dmm mggigil ms 2nd dose..kite preggy mom ni sgt bpotensi utk dpt covid...so lbh baik mencegah dr terkena..klau dh sarat sgt mmg doc xsaran kn amik..klau rs xsyg baby n diri sndiri xyh la amik vaksin..🙄🙄🙄