Tanda² hamil

Ibu² ade tak yg pernah cirit birit lama lepastu rupanya tu tanda² mengandung? dan ada tak yg bleeding tapi xkluar ketul², mase bbrp hari lps hari patut period. pastu dpt tahu hamil. ada tak ibu2 yg lalui tanda2 di atas? kalau nk share tanda lain pun silakan.

2 Balas

Saya anak 1st n 2nd,sama tanda2 preggy.tetiba demam 2 3 hari,pening kepala n rasa letih sangat walaupun xbuat apa2. tdo Pon tetap rasa letih sangat2.priod kuar setompok2 je dlm 3 4 ari.tu Pon Kira tnda preggy jugak.