Tanda nak bersalin ke ?

Assalamualaikum. Hi mommys, saya nk tnya kalau sakit segugut lepastu cirit birit dah 2 hari (tak teruk sngt cirit birit tu) & sakit kat bahagian kemaluan yg sangat² sakit mcm ngilu teruk tu tanda nk bersalin dah ke ? Saya patut pegi ke hospital ke ? Saya sekarang 36 minggu 3 hari ?#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Kna pergi hospital check . sbb saya mcm sis , 3 hari mmg kerap berak tp bkn cirit birit .. Pagi ni tiba2 sakit dkt ari2 & kemaluan , pgi hospital dh bkk 1 cm .. saya skrg 36 minggu 5 hari .. semoga urusan sis dipermudahkan ya..

2y ago

aah sy dh admit wad kt hosp. tdi check 1cm. selalunya boleh blik tp sy kena admit. nk ke 5cm ni makan masa kan ?

Boleh jd tanda nak bersalin. Kena pegi ke hospital cek

2y ago

sy dh check kt hosp. bukaan bru 1cm. ingtkan dpt blik rumah rupanya kne admit. dr seluk tadi 🤧