Tanda Hamil

Hi..ingin tahu..Boleh x para ibu kongsikan pngalaman ketika anda belum tahu anda hamil?Contoh tanda-tanda anda lalui sebelum itu. Terima Kasih smua yg blas😊

9 Balas

Sblum dpt tahu preg, badan letih dan mgntuk sngt2 dlm kreta boleh tdr spjg pjlnn plg kg 8 jm 😆 sis jenis period x tentu 2 bulan sekli kdg 3 bulan sekli..

kalau sy bfr tau pregnant, kepala sakit,pening2 pastu asl naik kereta je mabuk pening2 nak muntah. asal bau pefume kereta je pening .

sakit breast, kerap kencing and sakit perut macam nak period.

Mcm normal period symptom - cramping on off / sore breast.

kalau sy sblum tau pregnant sakit kepala dgn bdn rasa lesu sgt

breast rasa cm bengkak and perut cramp sikit

perut cramp macam senggugut, breast sakit

perut cramp..badan panasss je..

kerap kencing. dan kerap pening2