Tanda² hamil

Ibu² ade tak yg pernah cirit birit lama lepastu rupanya tu tanda² mengandung? dan ada tak yg bleeding tapi xkluar ketul², mase bbrp hari lps hari patut period. pastu dpt tahu hamil. ada tak ibu2 yg lalui tanda2 di atas? kalau nk share tanda lain pun silakan.

2 Balas

Sy pernah ingat keracunan makanan.. Loye n cirit... Tp bkn cirit birit yg berulang g toilet tu.. Tiap kali membuang najis nye cair sebiji mcm cirit.. Pastu loye,, 2minggu lbh mcm tu.. Mmbe2 saje suh buat test, sbb lama Sgt keracunan nya.. Skali test double line.. G klinik dh 13minggu

Saya anak 1st n 2nd,sama tanda2 preggy.tetiba demam 2 3 hari,pening kepala n rasa letih sangat walaupun xbuat apa2. tdo Pon tetap rasa letih sangat2.priod kuar setompok2 je dlm 3 4 ari.tu Pon Kira tnda preggy jugak.