Nak tanya ...

Tanda hamil ke kalau kerap ngantuk ? Kalau belum lewat haid tapi tarikh haid dah nak dekat . Lepastu keluar keputihan banyak.. cirit birit . Ada tanda hamil tak

2 Balas

Tak pasti lah puan. Tanda hamil setiap orang tak sama. Yang saya tahu buat upt test kalau dah tak period. Ibu ibu lain tak pasti lah macam mana

x. hamil bukan mcm covid/influenza yg ada tanda (demam, batuk, sakit tekak, selsema). nak tau hamil ke x, cek upt je.