Helppplease

Hi ibu preggy bole x minom susu ni?

Helppplease
14 Balas

blh je bgs sbb ad kacang bdm tu..tapi x brp nk sdp🤣klau bg sy susu bdm yg sdp sikit jenama almond milk 137 degrees tu kotak warna coklat.x de gula la tapi..rasa ok je rasa bdm dr susu bdm lain sy x leh terima😂

Susu niy sedapp sy pm minum susu nih. Rasa dy ala2 soya cm2. Letak dalam peti ais. Sejuk sejuk plakkk sedappnyeee. Sy minum setiap kotak sehari

2y ago

Ya sy baru cuba. Rasa dia tk manis mcm soya 🤭

boleh je..klau tanya dr lagi la dr jawab boleh je makan or minum apa2 sepanjang pregnant asalkan tak elergik huhu

boleh. sy selalu minum almond milk unsweetened jenama 137degrees 👍🏻

Nak tanya, Air ni boleh minum kan? Saya 21w sekarang

boleh & tak sedap. buat sdri lg sedap 😋😋😋

tapi susu nie tak sedappp 😭😭

Boleh minum.Asal susu.Ada badam pun bagus..

Hi. Boleh kalau tekak awak boleh terima.

2y ago

Maksud saya kadang ada alahan so tekak tak boleh terima. Depends 😊

Boleh. Sy pun minum susu almond