Susu

Hi selamat pagi smua , saya nk tanya kalau kitaa tak minom susu tepung ibu mengandung takde masala apa apa kaa ? kadang ada juga saya beli susu HL , ducth lady . tu pun tk kerap minom . kiraa tk slalu la minom susu . em kandungan saya ok kee ? ada efek apa apa tak kalau kita tak minom susu sgt .

2 Balas

Masa prgnant anak sulung 3 tahun lepas sy xde minum susu apa2 pn sbb xleh nk telan dan alhamdulillah anak sy ok je sis aktif sihat walafiat

Kena minum susu..susu utk perkembangan n utk tulang baby kuat..