minum min cafe

Ada tak mummy preggy yg da try minom min cafe? Ade owg promote min cafe kt sy.. kata nya bagus utk mummy preggy n ibu menyusu.. spe yg penah minom share ckit.. ?

2 Balas

Bukan caffeine ke tu? Better susu biasa aje sis. Selamat n bagus utk topap kalsium kita. Kafein hakis penyerapan kalsium.

4y ago

Takde cafein.. dia kopi garam buluh.. sy da bce kt google tntg min kafe ni.. byk kebaikan nye utk ibu pregnant..

Dia less kafein dan less sugar sis..baik utk tambahkan air susu . Time preggy plak baik utk tmbhkan energy .