Warna najis bayi

Hii baby baru 6 bulan lebih sy ad tukar susu dia sebelom ni dia pakai lactogen tp baby minom sikit je mcm x nk minom jadi sy tukar susu dupro.. sejk dia minom dupro najisnye warna krim mcm tu normal ke? Warna krim yg xde cair sgt xde pucat sgt. Sesapa tahu bole share knp warna mcm tu#SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Boleh refer poop chart ni. Ada penerangan sekali

3w ago

Lebih kurang atau sama. Maksud awak krim tu yang macam mana?