Susu

Ibu mengandung boleh minum susu farm fresh tak? Lagi2 yg kurma tu? Minum hari-hari? Sy ni xsuke susu ? ni first pregnant, so kne consider minum susu hehehe Help sis plis

5 Balas

Saya pun minum susu farm fresh tapi y plain je. Sebab saya ada gdm. Kalau sis tak ada gdm boleh je nak minum y berperisa kurma tu. HL pun ada y perisa kurma. Saya kalau rasa muak nak minum susu plain saya buat sendiri susu kurma & coklat. Rendam kurma & blend dengan susu. Kalau coklat larutkan coco powder dgn air panas campur susu.

4y ago

Gdm tu ape? 😅

cuba la skit2..sy dlu x suka n x reti jgk tp blaja minum dlu..lama2 ok bole mnum pulak haha.try la susu HL ke..goodday ke..klu x lalu jgk mnum susu..bole amik pil calcium sis..

Boleh je sis, janji ada kalsium

Boleh

Bolee