Susu Kurma

Assalammualaikm..maaf nk tye.. sy pregant bru 16w..jadi boleh kee gantikan susu ibu mengandung dgn susu kurma ye??ke x elok..sy minum susu kurma farm fresh...

2 Balas

Waalaikummussalam. Boleh je asalkan susu. Sebab nurse dekat kk pun suruh minum susu kotak macam tu je dah okay dah 🤗

5y ago

Sebab saya ada tanya nurse, kalau susu macam dutch lady kotak @ susu kotak brand lain boleh minum ke. Nurse kata boleh je asalkan susu. Susu kurma tu pun dah bagus dah 🤗

Susu kurma baik. Cuma manis, bykkn minum air putih jg

5y ago

okeyy awkk..tq yee🤗