Susu Kurma

Ada ke mommies yg minum susu kurma farm fresh sepanjang pregnant..

Susu Kurma
45 Balas

Tiap2 petag mesti minum farm fresh kurma 200ml.. x pernah x minum dr awal prgnant smpai skarag dh 35w.. Alhmdulillah x sagkut gdm,hb cantik,buku pink sy pun sticker putih x tukar2..

Saya pun minum... hahahaha...susu lain saya minum semua muntah balik... aleh2 adik try beli yg ni, rasa yg dia punya, sedap la plk...n sampai skrg husband beli ni 1 bandle... hahahaha...

Favorite saya ni masa mengandung dulu. Time mengandung, hantu betul minum susu. Wajib susu suami beli. 😂 Pantang nampak, mesti beli.

Saya, minum. Tapi ambil yg kotak kecik tu. Sebab tahan lama. Sekotak rm53 tak silap. Tiap bulan beli. Alhamdulillah serasi. 🤗

Saya mmg consume susu farm fresh semasa mengandung. Tukar2 perasa la tp. Sebab tekak bila dpat bnde sama je mudah jelak.

Sy minum dri start pregnant until now 36w..sbb susu biase xleh telan.. And nurse sarankan.. Dia ckp susu kurma bagus

Saya minum juga masa preggy tp lebih byk minum yg fresh milk. Sebab fresh milk xde rasa pekat sgt macam yg kurma

Nurse kk sy suggest minum yg ni (kurma), dia sendiri yg minum & tengah preggy. Dia kata hb naik cantik.

ade mase mangandung tpi mase nak beranak tu tak lalu makan minum susu kurma je muntah muntah terus

ada...sy minum..tpi kena campur air masak.. sparuh2 nga susu.. sbb rsa susu pekat sikit..