susu

boleh ke ibu mengandung amalkan minum susu dutch lady low fat tu atau susu kurma farm fresh sahaja.. tak amalkann susu yang dikhaskan untuk ibu mengandung.. tq

15 Balas

Rasanya boleh.. time sy preggy pn mnum ssu yg xkhas utk ibu ngandung cm ssu fresh milk/uht/powder. Tp bile dh bsalin, bru nk mnum ssu utk lactation..🤭 tp itu pn xlme sbb lbih suka ssu biasa ja sbb ssu yg utk ibu ngndung n nyusu tu rs cm mnis semacam ja😅

tqtq ❤️ sbb sy bru first time mgndung.. sya baru 7 minggu.. cuma makan asid folik dengan vit c.. skrg pening nak minum susu pula.. terima kasih yaa untuk jawapannya

3y ago

minum susu

Sy mcm tu. Amal susu low fat n farm fresh kurma shj. In addition ambik pil kalsium jgk bila dh msuk 3rd trim sbb ad rs skt2 bdn. Bru lega sikit lpstu

Blh..sy mmg mnum susu dutch lady low fat dgn full cream sepanjang mengandung..susu kurma farm fresh pn mnum..sy xmnum susu utk mengandung

Sy pn mnum susu biasa jwk.. Xlalu nk tepan susu khas ibu hamil sbb loya.. 😂

sy blh mnm susu low fat..kalau susu full cream..xblh telan..rs nk muntah blk.

Bolehh 🤗 Sebab saya pun minum susu dutch lady low fat tu 🤗

Saya mengandung minum susu dutchlady low fat & marigold low fat..

Saya pun tak amik susu khas ibu mengandung. Amik tamar milk, hl

Boleh sis 🤗. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin.🤲🏻