Umur Bidadari Kecil Saya!

Hi ibu-ibu! Ada yang sedang hamil? Haa, mesti anda tak sabar nak jumpa si kecil kan! Untuk ibu yang baru pertama kali hamil pasti akan keliru dengan kiraan umur bayi anda. 14 minggu tu dah berapa bulan ye? ? Di sini kami sertakan jadual kiraan perkembangan kandungan si kecil anda. Semoga membantu dan berguna untuk anda. Ibu-ibu dah di peringkat yang mana satu? JOM KONGSI!

Umur Bidadari Kecil Saya!
433 Balas

35 minggu.. Doakan saya dipermudahkan segalanya & selamat semuanya

Ohoo..😄 saya sekarang dah masuk 4 bulan 3 hari..🤩

24w 2d....YA ALLAH pelihara anak di dalam kandungan Ku, amin....

4minggu 5hari.. Baru dpt thu jumaat lepas 🤗

5y ago

Aamiin alhamdulillah.. Tq 🤗

Alhamdulillah. Putera kecil da berusia 35minggu 6hari 💕

4 minggu 4 hari 💕🥰 Baru dapat tahu minggu lepas 🤭

7 minggu 4 hari baru dapat harini 💋

Just 4 weeks...baru test td guna pregnancy test

38 weeks... doakan sy dpermudahkn segalanya...☺️

Da 9 buln 10 hri.. Tp x brslin lgi.. Doa kn sye ye..