Nampak kantung je

I dah pergi checkup tapi doct cakap nampak kantung saja. Janin takde pun. I dah 9weeks nak msuk 10w. Sedihnya. Ada ke mommies pengalaman sama dgn saya. If takde juga next week doc suruh makan ubat. Allahu ?

11 Balas

assalamualiakum...saya spotting star4/9/20.kuar darah,tapi msuk minggu ke3,niberkurang,semakin hari semakin sikit..alhmdulillah tnggal21/9/20 jumpa doc scan bby mudah2an bby sihat walafiat,membesar dgn baik..amiin..apa pun tunggu ari isnin scan dlu..doakan bby dlm kandungan sya baik2 saja..amiin...risau jugak ni berdebar pun ada..bab tdk pernah terjadi seblm ni..ini anak yg ke 5

4y ago

Assalamualaikum...Sya dan jumpa doc msa tnggl 21/9/20,doc scan blk,pas tu doc ckp kantung kosong da,siap cek kat bwa lg ingat,msa jmpa doc tu Sya Kuar drh dan kurang tp still doc ckp kosong kantung,siap panggil doc yg lain utk tunggu 2minggu LG,br nak cuci..😔😔 ramai ckp cuci tu sakit bab korek dlm..doakan urusan Sya di permudahkan amiin..jumpa doc LG PD tnggl 7/10/2020 ni,pa doc PKR,klnik pkr