Scan kantung ada tapi tak nampak janin.

Hai semua. Saya baru je 1st time scan baby. Doct kata kantung je ada tp janin takde. Sepatutnya dah boleh nampak sbb dah nak masuk 9weeks pregnancy.. doct risau saya miscarriages.?. Risaunya. sesiapa ada pengalaman macam ni?

4 Balas

saya dulu 10 weeks ikut last period x nampak. suspect molar pregnancy. repeat scan 2 minggu selepas tu baru nmpk jantung baby . baru 6 weeks ikut tarikh scan sebab sy period x teratur

4y ago

Ohh yeke sis... hopefully next week nampak jugak laa.. 😥.

ada sis, ramai yang alami begini, tapi 10 11 12 w Alhamdulillah ada babynya sis sabar yaa doa bebanyak ya

4y ago

Yer sis. Tq ya.. saya boleh sabar tp next week if scan tak nampak doct suruh makan ubat bg dia gugur kan jugak.

sma sy kli ke2 jgk aritu last2 dktr scan Dr bwah bru nmpk..

sy Pon tgh alami 😔