9weeks tapi masih nampak kantung je

Hi mommies... Saya nak tanya wakil kawan saya yg tngah pregnant 9weeks...kmarin kawan tu ada g jumpa doc untk scan... Tapi 9 week masih nmpak kantung jer.. Doc suruh dtg balik 2 minggu kemudian.. Ada tak mommy2 yg prnah alami janin lmbat nampak dlm kantung? Sbb pengalaman saya sndiri 6 week nmpak kantung tpi 8 week dah nmpk janin n jantung..

1 Balas

saya 7 week, doc suruh dtg lepas 2minggu alhamdulillah nmpak comel je

2y ago

12 week baru nampak *