8 minggu terlalu awal ke g scan ? Sbb doc cakap nampak kantung je..baby takde..i dh murung fikir😢😢

2 Balas

i 1st scan, 7w2d, kantung ksong, 2nd scan 9w1d msih kantung kosong, doctor private diagnosed missed miscarriage. tpdoctor kk ckp normal. sllu 10-12w bru nmpk bby. moga ade rezeki kita. amin

Jgn murung.. Sy baru g scan smlm dkt klinik swasta.. Alhamdulillah, kandungan baru 7w5d dah nmpak kantung, baby dan bunyi denyutan jantung baby..