Nampak kantung je

I dah pergi checkup tapi doct cakap nampak kantung saja. Janin takde pun. I dah 9weeks nak msuk 10w. Sedihnya. Ada ke mommies pengalaman sama dgn saya. If takde juga next week doc suruh makan ubat. Allahu ?

11 Balas

sya 12minggu hamil scan nmpk kantung je,bby kecil lg jantung pun nmpk da,tp sya spotting 8hari da,dah jmpa doc,semua ok,9/9/20, sya pi emergency jmpa doc scan bby ok jantung ok..sya risau ni msh spooting...😔😔

4y ago

sya kemarin jumpa doc jgk dkt emergency,bab ada ketulan drh keluar,tp doc kta still bby ada lg dlm kantung..