barang bby

Hye..preg 21weeks ++ boleh beli barang bby sda ka

12 Balas

Dah boleh beli. Beli sikit2. Jangan jadi macam saya, tunda2 beli barang baby. - 35 weeks baru beli segala barang, sebelum tu tak beli satu apa pun. - 36 weeks basuh2 baju baby dan packing. - 37 weeks dah bersalin 😂😅 Apa2 pun, semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin.🤲🏻 😉

5y ago

You're welcome 🤗

sy beli je sikit2... sbb kalau nk beli sekaligus mmg x mampu... nk menyimpan mmg x pandai... mgkin boleh start dgn brg hospital, brg berpantang. ..

Boleh. Belilah sikit2, especially masa promosi dlm shopee ke lazada ke. Join shopee mum’s club. Blh dah survey harga pampers yg berpatutan.

Sya dh 25weeks apapun x beli lagi.bingung nak mula mana dulu. 😄

Memang terasa tu duit kalau 1kli beli😂😂..baju pun da berapa

Boleh da..tp sy da 32w pun xbeli ape2 lg

Boleh.. Mcm saya beli sikit2.. 😊

Saya 24w da stle semua 😅

Bole.. buy sikit2 je dlu..

Boleh dah beli sikit2..